Οι Στόχοι μας


Στόχος μας είναι η άριστη ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΕΙΚΟΝΑ του ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ μας παρέχοντας το καλύτερο δυνατό ΣΕΡΒΙΣ στην πιο συμφέρουσα ΤΙΜΗ για τους πελάτες μας.

1- Παροχή άριστης ποιότητας προϊόντος και εξυπηρέτησης.

2- Διατήρηση και προβολή επαγγελματισμού σε όλα τα επίπεδα εξυπηρέτησης του πελάτη.

3- Συνεχής επένδυση στην τεχνογνωσία.

Η στρατηγική μας στηρίζεται στην εξασφάλιση του ποιοτικότερου προϊόντος σε κάθε κατηγορία που διαθέτουμε, σε σχέση με τον ανταγωνισμό μας. Κατά συνέπεια επενδύουμε περισσότερο στην εύρεση των πιο ποιοτικών πρώτων υλών από τις οποίες παρασκευάζονται τα προϊόντα μας.

Για να διατηρήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας, επενδύουμε στην τεχνολογία, στις επικοινωνίες και βελτιστοποιούμε συνεχώς τη διαδικασία παραγωγής. Για παράδειγμα, σήμερα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε on line την διαδικασία παραγωγής. Η πληροφόρηση ως προς το στάδιο στο οποίο βρίσκεται μία παραγγελία όχι μόνο είναι γνωστό ανά πάσα στιγμή σε εμάς, αλλά μπορεί να την δει και να την παρακολουθήσει ακόμα και ο πελάτης ο οποίος κάνει μία παραγγελία on line! Tα συστήματα παρακολούθησης της διαδικασίας παραγωγής και διανομής των προϊόντων μας, μας βοηθάνε στην ελαχιστοποίηση των λαθών και στην μείωση του κόστους παραγωγής, αντισταθμίζοντας το αυξημένο κόστος των ποιοτικότερων Α' υλών.Επίσης σήμερα ο manager ενός καταστήματος Domino's μπορεί να κοιμάται το βράδυ ήσυχος, διότι εάν υπάρξει διακοπή ρεύματος στο κατάστημα του και ανέβει κατ'ελάχιστο η θερμοκρασία των ψυγείων, θα του έρθει μήνυμα στο κινητό του ώστε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Πριν αυτό το μάθαινε αφού είχε γίνει η ζημιά. Αυτό είναι απλά ένα από πολλά παρόμοια παραδείγματα που μας παρέχει η τεχνολογία και είναι πλέον δεδομένα στην εταιρεία μας....